Akademie VŠEM > Aktuality Akademie VŠEM

Aktuality Akademie VŠEM

Zahájení studia září 2022

30. 8. 2022 16:14

Rádi bychom Vás seznámili se základními informacemi o zahájení Vašeho studia na Akademii VŠEM, které najdete přehledně zpracované na stránce Zahájení studia.

  • První školní den byl stanoven na pondělí 5.9.2022 v čase 10:00 – 14:00 hod.
    V pondělí absolvují studenti svou první přednášku Úvod do studia, v rámci které budou seznámeni se všemi základními informacemi, s charakteristikou studia na VŠEM, s průběhem a harmonogramem studia, představíme prostory VŠEM ve kterých bude probíhat výuka a studenty seznámíme se zástupci Akademie VŠEM.
  • Dne 6.9.2022 v čase 10:00 – 14:00 hod. proběhne seminář Orientace na VŠEM, který studentům napomůže v orientaci na VŠEM i ve využívaných informačních systémech.
  • Rozvrh pro měsíc září je sestaven v režimu výuky v blocích, aby bylo možné dosáhnout maximální interaktivity výuky, kdy budou studenti s veškerými podrobnostmi seznámeni v rámci přednášky Úvod do studia.
  • První školní den budou studenty u hlavního vchodu vítat starší studenti VŠEM, kteří studenty nasměrují do správné učebny. S sebou je dostatečné mít pouze poznámkový blok, případně notebook / tablet.
  • První informativní setkání s rodiči proběhne ve II. polovině září, kdy bude zákonným zástupcům zaslána pozvánka do 15.9.2022.

Jdi zpět